Jump to content
Stary_Anona2137

Zanenta waniliowa

Recommended Posts

Witam Panów. Dzisiaj chciałem poruszyć temat zanęty waniliowej. Słyszałem, że jest ona niezwykle skuteczna ale chciałem poczytać opinie ekspertów takich jak Wy. A wiec moje pytanie to: Czy zanęta waniliowa jest skuteczna? I jesli tak prosiłbym Panów o metody przyrządzenia jej w domu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zablokuje ktoś wreszcie tego trolla? To jest ten sam typ który ustawicznie tu wraca, pod różnymi nickami. Nie zadał jeszcze swojego sztandarowego pytania: "Czy to prawda że karasie jedzą g....".

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minut temu, Ozet napisał:

Zablokuje ktoś wreszcie tego trolla? To jest ten sam typ który ustawicznie tu wraca, pod różnymi nickami. Nie zadał jeszcze swojego sztandarowego pytania: "Czy to prawda że karasie jedzą g....".

Nie wiem do końca o co Panu chodzi a chyba nie złamałem regulaminu forum. A co do karasi to żywią się owadami z wody chyba że oczywiście posiada się własne oczko wodne wtedy można stosować różnego rodzaju zanęty. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minuty temu, Stary_Anona2137 napisał:

...a chyba nie złamałem regulaminu forum. 

Moim zdaniem, to tylko kwestia czasu. Ale załóżmy że się mylę... Oto przepis na prostą zanętę waniliową: 
1. Bułka tarta  500g
2. Kaszka kukurydz. 200g
3. Mąka kukurydz.  100g 4. Herbatniki Petite mielone 100g 5. Płatki owsiane mielone 100g
6. Cukier wanilinowy duży 32g
To jest receptura na wodę stojącą. Na wodę bieżącą zmniejszyć udział kaszy kuk. do 100g, natomiast ilość płatków owsianych miel. zwiększyć do 200g. 

Edited by Ozet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×