Stary_Anona2137 Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Witam Panów. Dzisiaj chciałem poruszyć temat zanęty waniliowej. Słyszałem, że jest ona niezwykle skuteczna ale chciałem poczytać opinie ekspertów takich jak Wy. A wiec moje pytanie to: Czy zanęta waniliowa jest skuteczna? I jesli tak prosiłbym Panów o metody przyrządzenia jej w domu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Zablokuje ktoś wreszcie tego trolla? To jest ten sam typ który ustawicznie tu wraca, pod różnymi nickami. Nie zadał jeszcze swojego sztandarowego pytania: "Czy to prawda że karasie jedzą g....". 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stary_Anona2137 Posted March 13, 2019 Author Report Share Posted March 13, 2019 8 minut temu, Ozet napisał: Zablokuje ktoś wreszcie tego trolla? To jest ten sam typ który ustawicznie tu wraca, pod różnymi nickami. Nie zadał jeszcze swojego sztandarowego pytania: "Czy to prawda że karasie jedzą g....". Nie wiem do końca o co Panu chodzi a chyba nie złamałem regulaminu forum. A co do karasi to żywią się owadami z wody chyba że oczywiście posiada się własne oczko wodne wtedy można stosować różnego rodzaju zanęty. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozet Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 (edited) 32 minuty temu, Stary_Anona2137 napisał: ...a chyba nie złamałem regulaminu forum. Moim zdaniem, to tylko kwestia czasu. Ale załóżmy że się mylę... Oto przepis na prostą zanętę waniliową: 1. Bułka tarta 500g 2. Kaszka kukurydz. 200g 3. Mąka kukurydz. 100g 4. Herbatniki Petite mielone 100g 5. Płatki owsiane mielone 100g 6. Cukier wanilinowy duży 32g To jest receptura na wodę stojącą. Na wodę bieżącą zmniejszyć udział kaszy kuk. do 100g, natomiast ilość płatków owsianych miel. zwiększyć do 200g. Edited March 13, 2019 by Ozet 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts