chowder1986 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Witam wszystkich, chciałbym się wybrać na ryby (jestem początkującym wędkarzem) spławik i spinning. Potrzebuję odrobinę wskazówek gdzie się wybrać na ryby, pragnę zaznaczyć iż nie posiadam karty wędkarskiej. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Potrzebuję odrobinę wskazówek gdzie się wybrać na ryby, pragnę zaznaczyć iż nie posiadam karty wędkarskiej.Teoretycznie bez karty nigdzie nie masz prawa łowić Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektorx Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Jak na razie jestem w podobnej sytuacji, ale z tego co czytałem to są tak zwane łowiska specjalne na których nie potrzeba karty. Co prawda są to zbiorniki prywatne i trzeba płacić za wstęp oraz za złowione sztuki które chcemy zabrać ze sobą. W okolicach warszawy są trzy – Łowisko OKOŃ, Helenówek oraz Ossów. A Ty chowder1986 znalazłeś jakieś łowiska na których nie trzeba posiadać karty PZW ?? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sławek Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 wiecie moż czy w okolicy nowego podola są jakieś główki na wiśle Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 sprawdź na Google maps lub innym portalu tego typu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts