chowder1986 Napisano 16 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2012 Witam wszystkich, chciałbym się wybrać na ryby (jestem początkującym wędkarzem) spławik i spinning. Potrzebuję odrobinę wskazówek gdzie się wybrać na ryby, pragnę zaznaczyć iż nie posiadam karty wędkarskiej. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.
Gość woldi Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Potrzebuję odrobinę wskazówek gdzie się wybrać na ryby, pragnę zaznaczyć iż nie posiadam karty wędkarskiej.Teoretycznie bez karty nigdzie nie masz prawa łowić
hektorx Napisano 18 Października 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Października 2012 Jak na razie jestem w podobnej sytuacji, ale z tego co czytałem to są tak zwane łowiska specjalne na których nie potrzeba karty. Co prawda są to zbiorniki prywatne i trzeba płacić za wstęp oraz za złowione sztuki które chcemy zabrać ze sobą. W okolicach warszawy są trzy – Łowisko OKOŃ, Helenówek oraz Ossów. A Ty chowder1986 znalazłeś jakieś łowiska na których nie trzeba posiadać karty PZW ?? pozdrawiam
sławek Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 wiecie moż czy w okolicy nowego podola są jakieś główki na wiśle
wind Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Stycznia 2015 sprawdź na Google maps lub innym portalu tego typu.
Rekomendowane odpowiedzi