Panas17 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 (edited) Wzdłuż drogi krajowej nr22 w województwie Pomorskim oraz Warmińsko-mazurskim płynie rzeka Fiszewka. Jest ona odnogą Nogatu a dopływem Elbląga. W miejscowi Szopy z tego co wiem są ryby. Blisko Starego Pola gdzie Fiszewka płynie już pomiędzy polami ponoć się rzuci jakiś szczupak. Tak twierdzą rolnicy. Nigdy jednak nie widziałem tam nikogo. I mam pytanie czy jeżeli od miejsca które widzą rolnicy kilometr dalej gdy rzeka ma szersze koryto a wyglądem przypomina parę stawów obok siebie mogą być ryby? Edited May 14, 2019 by hege Edycja tytułu tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 Jakieś na pewno Tylko czy będą sie nadawać na patelnie czy na "żywca" Nie prościej sprawdzić doświadczalnie? Ze dwa kijaszki na plecy i zbobrować to rowerem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 w Lipcu pojechałem z kolega na fiszewke tuz przy Elblągu na spinning i zero brań (biczowaliśmy wodę przez pare godzin) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts