Sandacz Napisano 1 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Witam. Co sądzicie o tym zestawie? ZESTAW WIXOM-1 180ML CAST Nigdy w życiu nie łowiłem tą metodą a chciałbym spróbować. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez hege Edycja tytułu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 5 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Wielka kupa! Zestaw castingowy za takie pieniądze, to tragiczny badziew. Niech Cię ręka Boska broni, chyba że masz pieniądze do wyrzucenia i chcesz się zniechęcić do castingu... Jeśli faktycznie jesteś zainteresowany castingiem, musisz przygotować się na dwie niedogodności (z własnego doświadczenia). Po pierwsze, casting to drenaż kieszeni. Po drugie casting to choroba nieuleczalna. Dopiero gdy sobie to uzmysłowisz możesz skorzystać z poniższej propozycji zestawu dla początkującego: - WĘDKA OKUMA BLACK ROCK CAST 2.13m 10-35g - MULTIPLIAKTOR DAIWA TATULA CT 100HSL - Plecionka Kamatsu Techron Olive Green 0,12mm 135m To najtańsza, sensowna opcja. Od takiego zestawu zaczynałem, teraz po dwóch latach mam trzy multiplikatory + trzy dodatkowe, niestandardowe szpule różnej wagi i 7 wędzisk. Pozostałe elementy wyposażenia (przypony, przynęty itp. takie same jak w tradycyjnym spinningu). Przygotuj się na kolejne wydatki, powodzenia... Edytowane 5 Czerwca 2019 przez hege edycja linków 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi