Boguslav1122 Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Dokąd zmierzamy? czy łowienie ryb ma sens? Kiedy po wygnaniu mnie do Irkucka myślałem tylko o połowach, zacząłem się zastanawiać czy karasie to prawda? Czy naprawdę tuptają nocą do karasicy? Rozwiejcie moje wątpliwości proszę Pozdrawiam, Boguslav 03.06.2000k19 Irkuck dzień pierwszy, który jest też ostatnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 3 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 Uff! Mroźno tam w tym Irkucku. A czapeczka nie uwiera? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslav1122 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2019 owszem,trochę ale czym to jest w obliczu wędkowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ozet Napisano 4 Czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 11 godzin temu, Boguslav1122 napisał: Kiedy po wygnaniu mnie do Irkucka myślałem tylko o połowach, zacząłem się zastanawiać czy karasie to prawda? Czy naprawdę tuptają nocą do karasicy? Boguslav, intryguje mnie jedna kwestia. Skąd u Ciebie ta fascynacja karasiami? Dobrze przynajmniej że tym razem zająłeś się że tak powiem, ich "sferą uczuciową". Dotychczas, pod różnymi nickami skupiałeś się wyłącznie na menu karasia... A jak mówi znane Irkuckie przysłowie: "Nie samym g..... żyje karaś". I na koniec pewien cytat: ,,Dopóki nie było internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." / St. Lem / 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi