John wedkarz Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Witam, prosiłbym o złożenie zestawów jak w temacie. Łowię na wodach głównie stojących( no chyba ze mocniej wieje hehe), Rybki jakie miałem okazje złowić na zbiorniku to jesiotry, karpie, plotki, leszcze. Za udzieloną mi pomoc z góry dziękuję :) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Sprawdzony feeder w tej cenie to Jaxon Genesis Pro. Jeszcze Ci zostanie z Twojego budżetu na osprzęt. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John wedkarz Posted July 4, 2019 Author Report Share Posted July 4, 2019 Nie dodałem w temacie jeszcze kołowrotka w tej cenie. I że 300 zł jest przeznaczone na jeden komplet 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Gdybym szukał tak jak Ty to bym kupił Genesis Pro 3.3 m, 20-60g i kołowrotek Ryobi Ecusima 3000. Wędkę kupiłem w zeszłym roku a kołowrotek w najbliższym czasie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John wedkarz Posted July 4, 2019 Author Report Share Posted July 4, 2019 I to się mistrzu nada i pod spławik i metodę? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 (edited) Feeder pod spławik? Kołowrotek jak najbardziej może być do feedera i spławika. Może wędkę z tej samej serii? Łowienie na dwie wędki to nieporozumienie, zwłaszcza na tak różne techniki. Kup po jednej wędce i jeden kołowrotek obrobi obydwie. Edited July 4, 2019 by zwykły michał Dopisek 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John wedkarz Posted July 4, 2019 Author Report Share Posted July 4, 2019 Mistrzu chodzi mi o całe zestawy oddzielne do tego i do tego hehe, 300 na zestaw spławikowy i 300 na feeder,:d 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Pozwolisz że przetłumaczę. Jaxon Genesis Pro 3.3m, do 60g i Ryobi Ecusima jak najbardziej będą pasowały do tego gdzie chcesz łowić. Łowię w podobnych warunkach i do tego kupiłem wędkę, sprawdza się i mogę polecić. Kołowrotek znam bo kolega posiada taki sam. Całość mieści się w budżecie hehe. Jeżeli chodzi o zestaw na spławik to kołowrotek może być ten sam. Nie znam sprawdzonego kija na spławik i nie polecam niczego. Łowienie dwoma kijami na tak różne metody jest niewygodne i od biedy mógł byś przekładać kołowrotek. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts