konger.pl.....llllllll Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 witam. Mam pytanie wyjeżdżam nad Wisłę w miejscowości Otwock, jestem zarejestrowany w lubelskim kole pzw. szukałem informacji na wielu stronach i nigdzieniemogę znalezć odpowiedzi na pytanie Czy mogę łapać na tym odcinku rzeki (w Otwocku). Bardzo proszę o pomoc ponieważ nie uśmiecha mi się spotkanie ze strażą rybacką... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymonxx Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 w rejestrze powinieneś mieć napisane, na jakim odcinku rzeki (odkąd dokąd) możesz łowić Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Okręgi lubelski i mazowiecki nie mają niestety porozumienia, przynajmniej tyle znalazłem w necie. Tak czy inaczej musisz zapłacić za zezwolenie, dowiedz się tylko, czy ten odcinek należy do PZW czy do innego dzierżawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts