Kuba1906 Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 (edited) Witam szanownych kolegów i szanowne koleżanki. Chciałbym aby wypowiedziały się tutaj osoby, które wedkują batem i mają w tym doświadczenie. Moim celem na przyszły rok jest opuścić feeder jeśli chodzi o zawody wędkarskie i próbować swoich sił z batem. Przez zimę planuje kupić potrzebne mi akcesoria oraz samego bata. Prosze o pomoc w sprawie jakiego bata kupić, co możecie polecić oraz oprócz samego bata, co będzie mi potrzebne. Jeśli chodzi o specyfikację łowisk na których mamy zawody to głębokość max 5m, wody stojące, głównie płocie, leszcze, karpie do 2kg. Granice cenowe samej wędki 300-500 zł, bat 7m Życzę miłego dnia, pozdrawiam. Edited November 14, 2019 by Kuba1906 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wędkarstwo z pasją Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 (edited) Zastanów się nad dwoma modelami wyczynowych wędek VDE-Robinson Team Nano Core. a mianowicie TX3 lub MX2 tu masz linki do przykladowych BAT VDE-R TEAM NANO CORE POLE TX3 7,00m 711cm Bat VDE-R Team Nano Pole Core MX2 - Robinson Edited November 15, 2019 by hege edycja linków 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Mój bat, pierwszy jaki kupiłem na wiosnę z myślą o zawodach to Mistrall Aqua Competition 700 z pełną szczytówką(wklejka) i jestem b. zadowolony. Poprawiłem swoją ogólną pozycję w zawodach. Z czystym sumieniem mogę również "polecić" wędkę z Alliexpres swoją przetestowałem i przeszła chrzest nadzwyczaj dobrze mimo mojego małego doświadczenia z łowieniem na bata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts