Jarmarb Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2019 Witam,może ktoś używał plecionki spider tex pajęcza nić , jestem początkującym wędkarzem i nie wiem czy jest dobra
Jotes Napisano 6 Grudnia 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2019 O taką plecionkę pytasz, od Berkleya?Jest do d... Strzępi się, a po kilku połowach traci wytrzymałość. Ale moje wiadomości mogą być już nieświeże, sparzyłem się kilka lat temu i od tamtej pory unikam tego wyrobu. 2
Alexspin Napisano 7 Grudnia 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) 17 godzin temu, Jotes napisał: Ale moje wiadomości mogą być już nieświeże Jarku, mylisz się, nieświeże to są te plecionki, bo mało kto kupuje ten shit i leżą latami na półkach. Odradzam nawet najgorszemu wrogowi! Gorsze są chyba tylko plecionki Shiro Mistrall. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Alexspin 1
Jarmarb Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2019 Wielkie dzięki za ostrzeżenie ,a może polecilibyście dobrą trfałą plecionkę na średnią kieszeń☺
Alexspin Napisano 7 Grudnia 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Jarmarb napisał: Wielkie dzięki za ostrzeżenie ,a może polecilibyście dobrą trfałą plecionkę na średnią kieszeń☺ Niestety, żadnej "trfałej" nie znam. Jeśli chodzi o trwałe, przyzwoitej jakości i na średnią kieszeń, mogę polecić KAMATSU Techron Olive Green. 1
Jarmarb Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2019 Słuszna uwaga,dzięki za podpowiedź 1
todarek12 Napisano 15 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Stycznia 2021 (edytowane) Dodam tylko, że jako zamiennik można wykorzystać .................... Trochę to prowizorka, ale sprawdza się jako rozwiązanie tymczasowe. Edytowane 15 Stycznia 2021 przez wind Usunięcie linku
Rekomendowane odpowiedzi