Jump to content

Tani multiplikator

Recommended Posts

Cześć !

Ze spinningiem mam już spore doświadczenie, ale jedynie z lekkim. Ostatnio bardzo nakręciłem się na łowienie mocnymi  zestawami i chcę skompletować własny zestaw. Wędkę już raczej wybrałem - DAM Rod Yagi 42-120g, ale do niej jeszcze bardzo chciałbym dopasować multiplikator. Nigdy nie miałem kontaktu z multiplikatorami i nie mam pojęcia jak ocenić ich jakość, ani ogólnie na jakie parametry jak patrzeć.
Zestaw ma być jak najtańszy, ponieważ sam nie mam bardzo dużego budżetu i nie lubię mieć drogiego sprzętu - podczas łowienia uważa się na sprzęt, a nie na ryby. Jak już widać po wędce to nie najwyższa półka, ale wystarczająca zdecydowanie do miłego połowu. Czy polecilibyście mi jakieś możliwie jak najmocniejsze multiplikatory spinningowe (+najlżejsze) do 150/200zł? Jeżeli przypadkiem palnąłem jakąś głupotę to przepraszam i dziękuję za pomoc ;)

W dniu ‎14‎.‎12‎.‎2019 o 22:32, Kacperrr napisał:

Czy polecilibyście mi jakieś możliwie jak najmocniejsze multiplikatory spinningowe (+najlżejsze) do 150/200zł? Jeżeli przypadkiem palnąłem jakąś głupotę to przepraszam i dziękuję za pomoc

Oj tak, palnąłeś. Primo najmocniejsze+najlżejsze = niemożliwe. Secundo najmocniejsze +150/200zł = nierealne.

Wejdź na Jerkbait dowiesz się wszystkiego, a nawet jeszcze więcej. 

Edited by Alexspin

Godzinę temu, Alexspin napisał:

Oj tak, palnąłeś. Primo najmocniejsze+najlżejsze = niemożliwe. Secundo najmocniejsze +150/200zł = nierealne.

Wejdź na Jerkbait dowiesz się wszystkiego, a nawet jeszcze więcej. 

Wiem, że ogólnie "naj" jest niemożliwe :). Chodzi mi o jak najlepsze w tej cenie