d3viL Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Witam serdecznie, noszę się z zamiarem zakupu odległościówki, jednakże wolał bym się dowiedzieć czy ktoś coś może polecić, sam używa określonego sprzętu i może coś zareklamować. Przedział cenowy mniej więcej do 300-400 zł oczywiście sam kij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Szukasz na komercyjne karpie i amury czy raczej zwykłej? Chyba zwykłej No to sensor float daiwa jest przyjemna, kilka razy używałem. destiny match dragon jest ok też, nie ma na co narzekać za bardzo. No i coś hmm taka wisienka z czech można powiedzieć Mivardi parabellum match albo mivardi superior match. Pierwsza z serii czyli reactor trochę zbyt miękka mi się wydawała, ale może tobie by leżała? Kije te są mocne i fajne naprawdę, pod ręką dobrze lezą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3viL Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 Dzięki, poczytam trochę o tym, wędzisk będę używał głównie pod wagglery jak to przystało na odległościówkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemokr Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 (edited) Smiało mogę Ci polecić Cormorana Distance Match oto mój test z połowów linów tą wędką oraz fimek poniżej polecam. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=p2MgwIJUHiA Edited October 10, 2012 by wind edycja linków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts