Mateusz 19946 Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 (edited) Witam wsztakich potrzebuje informacji na temat tego kołowrotka opinie i ceny mógł by mi ktoś pomóc Edited March 7, 2020 by hege Edycja tytułu tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 Zwykły kołowrotek firmy Westline, to nie jest popularny i markowy sprzęt, wiec mało się o nim dowiesz. Choć zam osobę która akurat kołowrotkiem z tej firmy (tylko z wolnym biegiem) użytkuje go trzeci sezon i nie narzeka żeby cokolwiek piszczało... Tylko jest jedno ale, ja na rybach jestem ok raz w tygodniu, a znajomy raz w miesiącu więc sugestie nasuwają się same. Ten kołowrotek to model spinningowy, w zależności od tego do jakiej orki będzie wykorzystywany pewnie sezon wytrzyma, a może i dwa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz 19946 Posted March 6, 2020 Author Report Share Posted March 6, 2020 A jaka jest wartość tego kołowrotka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jungu Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 (edited) W Niemczech w sklepie znalazłem po 53 euro, ale nie wydaje mi się że ktoś u nas dałby więcej niż 100-120zł , a może i nawet poniżej 100. Inne modele tego producenta chodzą po ok 50zł. Edited March 6, 2020 by jungu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts