Krzysztof Wozny Posted March 24, 2020 Report Share Posted March 24, 2020 Witajcie! Jaką kupic łódź pow 4m? Przymierzam się do Krugera Alfa II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted March 24, 2020 Report Share Posted March 24, 2020 32 minuty temu, Krzysztof Wozny napisał: Przymierzam się do Krugera Alfa II Bardzo dobry wybór. Mam taką i bardzo sobie chwalę. Jaki silnik do niej przewidujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Wozny Posted March 24, 2020 Author Report Share Posted March 24, 2020 Kumpel ma 11 konną Suzuki,i chyba go wezmę.Ta Alfa nie jest przyoszczędzona na laminacie? Podłoga sztywna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted March 24, 2020 Report Share Posted March 24, 2020 Moja mogłaby mieć nieco sztywniejszą podłogę, ale pewnie się stąpa po niej. Nie jest źle. Moja łajba ma już 14 lat, a jak teraz robią, tego nie wiem. W każdym razie, ta łódź (Alfa) jest najpopularniejszą łodzią na Sulejowskim i każdy jest zadowolony. A silnik szukaj z długą stopą (L). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Wozny Posted March 25, 2020 Author Report Share Posted March 25, 2020 Dzięki za podpowiedź o motorku-) Zawsze mogę sklecić jakieś moduły układane na podłodze,gdyby okazała się za mało sztywna.Jeszcze raz dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia!! Krzysztof 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts