Jarek75 Posted May 9, 2020 Report Share Posted May 9, 2020 Mam pytanie, otóż jaką kamizelke polecili byście na długie wieczorne wędkowanie zależy mi na wygodzie pojemności i cieple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted May 10, 2020 Report Share Posted May 10, 2020 Primo - kamizelka nie jest od "ciepła", pod kamizelkę zakładasz sweter, a jeszcze lepiej polar i będzie Ci ciepło. Secundo - co dla jednego będzie wygodne, drugiego może uwierać. Osobiście nie lubię kamizelek, bo krępują mi ruchy, wolę dobrą, funkcjonalną torbę Caperlan S, lub pas wędkarski Salix Alba. Tertio - pojemność jest również pojęciem względnym. Przykładowo, ja biorę na kilka godzin wędkowania dwa pudła dużych przynęt 10-15cm, moja Pani jedno drobiazgu 2-6cm i mamy tę samą ilość przynęt. Najrozsądniejszym rozwiązaniem byłaby wycieczka do sklepu wędkarskiego i wybranie modelu jaki będzie Ci pasował pod każdym względem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielmozny_anon Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 Jeśli kamizelka to tylko i wyłącznie firmy BOMBER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 GRATULACJE! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts