grzesiek00 Posted May 22, 2020 Report Share Posted May 22, 2020 Tak jak wyżej. Mam żyłkę karpiową 0.23 (mono) pomieszana kolorami zielonym, brązowym, czarnym. Czy ta żyłka nada się również do innych ryb? Nie będzie rzucała się w oczy innym rybom? Szukałem odpowiedzi w internecie ale nikt takich głupich pytań nie zadaje hehe 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 (edited) Żyłka jak każda inna. Możesz śmiało łowić nią inne ryby. Kolory jak najbardziej naturalne występujące w środowisku wodnym. Neutralne dla ryb więc całkowicie bezpieczne. Ryby a kolory to złożony temat. Edited May 23, 2020 by ryukon1975 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek00 Posted May 23, 2020 Author Report Share Posted May 23, 2020 @ryukon1975 Dzięki, nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted May 24, 2020 Report Share Posted May 24, 2020 Jeżeli pytanie jest jasne, czytelne i niezbyt złożone można odpowiedzieć szybko. Gorzej jeśli pytania nie można zrozumieć lub odpowiedź na nie wymaga napisania książki. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts