Kuba Gorczyca Napisano 31 Lipca 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Cześć Szukam dobrej wędki spinningowej do łowienia szczupaków i sandaczy i w najlepszym wypadku także okoni. Jestem początkowym wędkarzem i nie wiem w ogóle gdzie szukać . Cena tak do 450 zł i żeby był bym w stanie wyłowić rybę tak chociaż 110 cm. Jeżeli jest ktoś w stanie pomóc był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarstwo z pasją Napisano 1 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Gdzie zamierzasz łowić? Woda stojąca czy płynąca? Jakie przynęty? Z brzegu czy łódki? Na pewno mogę napisać, że okonia z sandaczem nie pogodzisz. Dwam o ile nie łowisz w Szwecji lub Norwegii to kilka kijów przerzucisz zanim trafisz rybę 110cm choć życzę jej za pierwszym rzutem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Gorczyca Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Łowić będę na jeziorach i łowiskach i raczej woda stojąca Przynęt zamierzam używać raczej gum takich ja Savage Gear Cannibal oraz innych gum Jakbyś mógł też jakieś gumy doradzić Raczej będę łowić z łódki ale czasem pewnie z brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi