mbK Napisano 9 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2012 Witam łowi ktoś sandacze na gumy mikado fishunter??? Chciałem zapytać jeszcze czy 7cm będzie dobra w połowie sandała ;D Z góry bardzo dziękuje.
Areh Napisano 9 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2012 Co prawda dopiero w tym roku zaczynam przygodę z sandaczem, ale z tego co podpatrywałem "starszych" kolegów to w większości używają 3" gum (czyli właśnie ok. 7,5 cm). Sam też głównie na tej wielkości gumy łapię. Co do mikado fishunter - dlaczego nie.
Bluzer Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Września 2012 mbk, nawet jesli wypowie sie całe forum wychwalając gumy Mikado pod niebiosa nie sprawi to,ze złowisz sandacza:) Fishuntery to fajna alternatywa dla droższych Mannsów czy relaxów co jesienią na karczowiskach sandaczowych może mieć duże znaczenie:)
Pirania Napisano 10 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Września 2012 Moje sandacze jedzą tylko Relaxy i Mann'sa Lunatic się sprawdziły...przy tej ilości przynet powiem Ci jakie są na bolenia dobre a tu trzeba mieć ogromne rozeznanie.
Rekomendowane odpowiedzi