PORADNIKI PL Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2020 Witam, niedaleko mojego domu znajduję się dziki staw/bagienko coś w tym stylu woda ma kolor lekkiej rdzy czy jest szansa że znajdują się w niej ryby ? ewentualnie czy ryby są w stanie tam przetrwać. Zaobserwowałem tam kaczki oraz rośliność .
Gość Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2020 (edytowane) Trzeba sprawdzić... ? Edytowane 5 Listopada 2020 przez Gość
Hubert Kopala Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2020 Pojedź tam zarzuć spławikówke na czerwonego i tyle ci doradze
zwykły michał Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2020 Próbował bym z łódki na Twoim miejscu.
PORADNIKI PL Napisano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2020 Niestety nie mam łódki
Johny Mnemonic Napisano 23 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Listopada 2020 Pewnie regon Gór Stołowych. Gleba lessowa. Odnośnie ryb - trza porzucać. popytać sąsiadów.
PORADNIKI PL Napisano 23 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Listopada 2020 Województwo lubuskie
Gość mikolaj37 Napisano 24 Listopada 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopada 2020 Mogą być. Trzeba poobserwować wodę,powinny być jakieś spławy, oczkowania. Poobserwuj wodę o innej porze roku,powinno coś się dziać.
Rekomendowane odpowiedzi