Hubert Kopala Napisano 14 Grudnia 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2020 Chciałbym zapytać o wpływ grzechotek na suma. W tym roku zacząłem używać tych grzechotek sumowch i zauważyłem że nie ma to zbytnio żadnego wpływu na brania.jaki wpływ na suma ma te charakterystyczne grzechotanie?powinno go to jakoś przybawaiać?
Gość mikolaj37 Napisano 14 Grudnia 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2020 Czy myślisz o woblerach z grzechotką czy jeszcze o czymś innym?
Hubert Kopala Napisano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2020 Myślę o stacjonarne. Przed spławikiem podwodnym daje się takie specjalne dzwonki
jungu Napisano 15 Grudnia 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2020 Pewnie kolejny chwyt marketingowy dla nabijania kasy producentom. Jaki jest sens używanie tego na zbiorniku z wodą stojącą? Żaden! A jaki na rzece ? Ano tylko taki że jak wierzysz w przynętę i uda Ci się na nią coś złowić (często przypadkowo) to prawdopodobnie przy następnej wizycie w sklepie wędkarskim kupisz drugą i rozpowiesz znajomym że ta jest świetna... A po prostu ryba była głodna i wzięła by równie dobrze na coś innego. Zwykły przykład.... u mnie w wędkarskim pojawiło się sporo nowości spinningowych (gumy wszelkiego rodzaju, rozmiaru i koloru), tylko w cenie trzy razy takiej co zwykłe stare sprawdzone gumy, po obejrzeniu kupiłem i tak sprawdzone twistery i kopyta, bo raz że cena prawie niezmienna, dwa wyniki podobne.
Gość mikolaj37 Napisano 15 Grudnia 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2020 Nie stosowałem, nie znam tematu. Niestety nie pomogę.
Rekomendowane odpowiedzi