Knż Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Mam taki kołowrotek. Działa dobrze poza tym, że nie zbija kabłąka i ma wartość sentymentalną (pierwszy niezły kołowrotek jaki miałem). Pytanie: Czy gdzieś taką sprężynkę można kupić/dorobić w Warszawie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Zobacz u Sławka na Żelaznej a jak nie to dorabiałem w Kobyłce do NRDowskich rexów wiec pewnie też zaradzą Pewnie gdzieś bliżej centrum też dorabiają proponuje zastosować google ... PS A jesteś pewien że to sprężyna a nie syfilis z pół wieku? Na to Sławek z pewnością zaradzi..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knż Posted January 13, 2021 Author Report Share Posted January 13, 2021 (edited) Dziękuję za odpowiedź. Pojadę na Żelazną, jak nie to do Kobyłki. To tam gdzie wszelakie sprężyny dorabiają? Edited January 13, 2021 by Knż Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 13, 2021 Report Share Posted January 13, 2021 (edited) Zelazna w sklepie hydraulicznym dla nie poznaki /prawie ptzy rogu Ogrodowej/ Kobyła: nie wiem gdzie dorabiają "wszystkie" mi dorabiali na Sępołwskiej taki "kurnik" na końcu slepej uliczki Edited January 13, 2021 by Wartburg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knż Posted January 13, 2021 Author Report Share Posted January 13, 2021 Dzięki za namiary:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wartburg Posted January 21, 2021 Report Share Posted January 21, 2021 Jak trafisz do Słąwka wez telefon i podeślij mi na PRV Gdzieś mi sie zawieruszył a to praktycznie jedyna osoba w okolicach wawy z cieppliwością do zabytków klasy dwu-zerowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts