Knż 0 Report post Posted January 10 Mam taki kołowrotek. Działa dobrze poza tym, że nie zbija kabłąka i ma wartość sentymentalną (pierwszy niezły kołowrotek jaki miałem). Pytanie: Czy gdzieś taką sprężynkę można kupić/dorobić w Warszawie? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Wartburg 1244 Report post Posted January 10 Zobacz u Sławka na Żelaznej a jak nie to dorabiałem w Kobyłce do NRDowskich rexów wiec pewnie też zaradzą Pewnie gdzieś bliżej centrum też dorabiają proponuje zastosować google ... PS A jesteś pewien że to sprężyna a nie syfilis z pół wieku? Na to Sławek z pewnością zaradzi..... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Knż 0 Report post Posted Wednesday at 10:08 PM (edited) Dziękuję za odpowiedź. Pojadę na Żelazną, jak nie to do Kobyłki. To tam gdzie wszelakie sprężyny dorabiają? Edited Wednesday at 10:33 PM by Knż 0 Share this post Link to post Share on other sites
Wartburg 1244 Report post Posted Wednesday at 10:34 PM (edited) Zelazna w sklepie hydraulicznym dla nie poznaki /prawie ptzy rogu Ogrodowej/ Kobyła: nie wiem gdzie dorabiają "wszystkie" mi dorabiali na Sępołwskiej taki "kurnik" na końcu slepej uliczki Edited Wednesday at 10:35 PM by Wartburg 0 Share this post Link to post Share on other sites
Knż 0 Report post Posted Wednesday at 11:53 PM Dzięki za namiary:) 0 Share this post Link to post Share on other sites