bezzanety Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Szkoda, że tak szybko wygasa edycja posta.. Myślałem, żeby do karpiówki zakupić Okume Power Liner 860, chociaż szczerze mówiąc tak się zastanawiam co byłoby najlepsze z tych czterech sztuk: Okuma Power Liner 860 Shimano Baitrunner DL RA 6000 Dragon MEGA BAITS LC Carp FR1060i Anaconda Magic Runner IV 6500 GT Powiem wam, że przeraża mnie zakup przez Internet sprzętu którego nie mogę pomacać, w moim Kochanym mieście nie ma żadnego sprzętu, który jest polecany na forach i który chciałbym kupić.... a niedaleko mojego miasta szczerze nie słyszałem o żadnym centrum w którym miałbym pewność, że pojadę i większość wymacam :/Mam jeszcze pytanie odnośnie mocowań kołowrotków, jakie są rodzaje i czy jest jakieś specjalne oznaczenie ich? Szczerze do tej pory myślałem, że jest jeden standard a tu zonk i dobrze, że gdzieś to doczytałem, bo później by były jajca że zakupiłem sprzęt który do siebie nie pasuje w karpiówkach i feederach kołowrotki gruntowe, spławikowe i karpiowe będą pasować i tylko mocowania różnią się dla sprzętu morskiego czy jak to w praktyce wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woldi Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Co do kołowrotków z ,,wolnym,, to nie pomogę, bo takich nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Napisano 15 Października 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Posiadałem i używalem Shimano baitruner XT FA z wolnym biegiem i byłem z niego zadowolny więc mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam, posiadam Mikado Sensei Telescopic 300; 40-90g , jest rewelacyjna do gruntu, koszyczek i zanęty Traper. Do Poczatkującego, napisz do mnie to pogadamy, polecę Tobie to i owo. Mój e-mail dabar01@wp.pl. pozdrawiam, Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 8 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 witaj na forum DAREK, fajnie by było podyskutować w tym temacie, może jeszcze ktoś inny skorzysta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonxx Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A znacie Panowie jakieś feedery z cw nie przekraczającym 90 g? Możecie jakiś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A znacie Panowie jakieś feedery z cw nie przekraczającym 90 g? Możecie jakiś polecić? proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonxx Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Dzięki wielkie, ale chodziło mi raczej o konkretne sprawdzone modele Zastanawiam się nad kilkoma. Może znacie jakiś? Jaxon Eternum Feeder 360 cm 30-80 g Robinson Xenon Feeder 360 cm 40-90 g Robinson Tritium Feeder 360 cm 35-80 g Cormoran Distance Feeder 360 cm ut. 90 g Mikado Ultraviolet Feeder 360 cm ut. 90 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezzanety Napisano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) No to wybór padł! Zestaw Feeder delikatniejszy (zamiast mocnego pickera) głównie na jeziora i dalsze rzuty: Wędka Shimano Vengeance Feeder Heavy 3.96m 110g Kołowrotek Okuma Travertine TRB40 Zestaw Karpiowy:Wędka Anaconda Base 3.60m 3.0-3.25 lbs Kołowrotek Magic Runner IV 6500 GT Reszta akcesorii:Pokrowiec Team Dragon 3 Komory 145cm Torba Podróżna Team Dragon 2x Okraczki bodajże Elektrostatyka Fotel Karpiowy Elektrostatyk FK2 2x Sygnalizator Brań MONSTER FISHING Team MF-109 a z bardziej odmiennych rzeczy doszło do tego:Koszulka Dragona "Życie jest za krótkie, aby łowić TYLKO W WEEKENDY" oraz Książka Nowoczesne Wędkarstwo Karpiowe Paweł Szewc Co do MR IV nie widzę w niej narazie problemu w użytkowaniu, a co do zbijaka to raczej będę kabłąk zamykać ręcznie, szkoda rysować sprzęcik Jeśli chodzi o opinię sprzętu to opinie po jakiejś zasiadce będę mógł opisać ale na ten moment fajny sprzęcik i już czekam na przyszły wiosenny sezon! Edytowane 14 Listopada 2012 przez bezzanety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi