BamboTM Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Witam, ostatnio naszła mnie chęć na spróbowanie swoich sił w spiningu i przeglądając allegro znalazłem oto taki zestaw http://allegro.pl/zestaw-okoniowy-kol-8loz-weglowa-perseus-hit-i2663219493.html tylko czy w ogóle warto zaprzątać sobie tym głowę co myślicie o takim zestawie dla początkującego może ktoś miał do czynienia z takim kijem lub kołowrotkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 witaj, z tym konkretnym kijem nie miałem do czynienia ale ludzie chwalą serię Perseus. Radziłbym kupić osobno kija, znajdziesz go na Allegro w granicach 100zł a do tego odpowiedni kołowrotek, może coś od Shimano lub Okumy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BamboTM Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 (edited) właśnie tylko o to mi chodzi by zredukować koszty bo kij z 100 + ok 150 może nawet więcej kręciołek co daje ok 250 natomiast tu jest 120 Edited October 7, 2012 by BamboTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts