suja187 Napisano 1 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) Witam. Jakie polecacie krzesła do wędkowania? Jakieś do 500 pln. Edytowane 1 Maja 2021 przez suja187
zwykły michał Napisano 1 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) Mam dwa podobne i sobie chwalę z kilku powodów. Podłokietniki, możliwość regulacji oparcia i wysuwane nóżki które są stabilne na mokrym podłożu. Zwróć uwagę na sposób w jaki jest mocowane oparcie, coś takiego to moim zdaniem strata pieniędzy. Nie masz możliwości regulacji oparcia i nie wygląda zbyt trwale. Oglądałem z bliska dziesiątki foteli Nie napisałeś jak łowisz. Jeśli chcesz rozbudować stanowisko i mieć wszystko pod ręką pomyśl nad czymś takim Nie wszystkie modele będą nadawały się do takiej rozbudowy ze względu na kształt nóg. Najlepiej jest obejrzeć na żywo, usiąść i oglądać następne. Będziesz spędzał na nim sporo czasu i wszystko musi Ci pasować. Linki są przypadkowe, wybrałem ze względu na zdjęcia które pokazują to co chcę przekazać. Edytowane 1 Maja 2021 przez zwykły michał Linka 2
Rekomendowane odpowiedzi