suja187 Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 (edited) Witam. Jakie polecacie krzesła do wędkowania? Jakieś do 500 pln. Edited May 1, 2021 by suja187 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 1, 2021 Report Share Posted May 1, 2021 (edited) Mam dwa podobne i sobie chwalę z kilku powodów. Podłokietniki, możliwość regulacji oparcia i wysuwane nóżki które są stabilne na mokrym podłożu. Zwróć uwagę na sposób w jaki jest mocowane oparcie, coś takiego to moim zdaniem strata pieniędzy. Nie masz możliwości regulacji oparcia i nie wygląda zbyt trwale. Oglądałem z bliska dziesiątki foteli Nie napisałeś jak łowisz. Jeśli chcesz rozbudować stanowisko i mieć wszystko pod ręką pomyśl nad czymś takim Nie wszystkie modele będą nadawały się do takiej rozbudowy ze względu na kształt nóg. Najlepiej jest obejrzeć na żywo, usiąść i oglądać następne. Będziesz spędzał na nim sporo czasu i wszystko musi Ci pasować. Linki są przypadkowe, wybrałem ze względu na zdjęcia które pokazują to co chcę przekazać. Edited May 1, 2021 by zwykły michał Linka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts