tarcza1990 Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Witam mam pytanko czym najlepiej zarybić staw ok 20arow głębokość do 4m.Szwagier miał kiedyś w tym bagnie niezłą populacje karasia, lecz jego sąsiad wpuścił 8szczuplych, 6juz wyłapanych i karyny zginęły, wiem ze musi być drapieżnik ale na tak małym akwenie to chyba go za dużo myślę nad zarybieniem linem złotym karasiem węgorzem oraz amurem co myślicie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 20 arów to prostokąt 50m x 40m a to już spora kałuża. Chyba, że przez przypadek kliknąłeś zero i będzie 20m x 20m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarcza1990 Posted May 15, 2021 Author Report Share Posted May 15, 2021 Myślę że gdzieś tak będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted May 15, 2021 Report Share Posted May 15, 2021 Czyli jak Węgorz jest kosmicznie drogi w porównaniu do innych. Pierwsze z brzegu ogłoszenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts