kubsF Posted August 21, 2021 Report Share Posted August 21, 2021 Witam ostatnio w mojej wędce urwala sie szczytowa przelotka, niestety wędka jest nowa i nie mam zamiaru kupywac kolejnej dlatego przychodze z zapytaniem w ktorym miejscu uciąć aby zrobić z 2 przelotki szczytowa (zdjecie). Wiem ze kijek bedzie sztyeniejszy i mniej czuly ale nie mam zamiaru kupywac nowego szczególnie ze dopiero zaczynam. Nie wiem czy ucinać przy samej przelotce czy trochę wyzej wiec dodaje zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted August 21, 2021 Report Share Posted August 21, 2021 (edited) \Wiesz, że inna może być charakterystyka wędziska, ale być może nie wiesz jak bardzo. Chociaż, może Twoje jest wystarczająco długie, żeby coś wyrzeźbić sensownego. Gdybym miał się bawić w reanimację, to kombinowałbym, żeby przerobić ją na "wklejkę", ale jeżeli to jest tani sprzęt, to gra może nie być warta świeczki. Zakładam, że to spinning. Ostatecznie tą drugą przelotkę bym usunął, dobrał odpowiednią szczytową i wkleił. o Edited August 22, 2021 by HaDe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 21, 2021 Report Share Posted August 21, 2021 Feeder ma wymienne szczytówki więc problem praktycznie nie istnieje. Bolonka jest teleskopowa i można wymienić cały element. Jeżeli to spinning można zapytać w serwisie o cenę całego elementu. Pytanie nic nie kosztuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpionator17 Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 Panie... skleić to i będzie śmigać... Po co od razu tworzyć temat na forum... Czasem sie zastanawiam do czego ten świat zmierza. Pomimo wszystko pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubsF Posted August 22, 2021 Author Report Share Posted August 22, 2021 Problem w tym, że szczytówka zaginęła gdzieś w wysokiej trawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karpionator17 Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 7 minut temu, kubsF napisał: Problem w tym, że szczytówka zaginęła gdzieś w wysokiej trawie To dupa w troki i szukać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 (edited) 51 minut temu, Karpionator17 napisał: Panie... skleić to i będzie śmigać... Po co od razu tworzyć temat na forum... Czasem sie zastanawiam do czego ten świat zmierza. Pomimo wszystko pozdrawiam Co Ty chcesz sklejać? Edited August 22, 2021 by HaDe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 1 hour ago, Karpionator17 said: Panie... skleić to i będzie śmigać... Po co od razu tworzyć temat na forum... Czasem sie zastanawiam do czego ten świat zmierza. Pomimo wszystko pozdrawiam Nie znam się ale coś napiszę 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 W dniu 21.08.2021 o 16:54, kubsF napisał: ...urwala sie szczytowa przelotka.. 2 godziny temu, Karpionator17 napisał: Panie... skleić to ... 2 godziny temu, kubsF napisał: ... że szczytówka zaginęła gdzieś w wysokiej trawie 2 godziny temu, HaDe napisał: Co Ty chcesz sklejać? Chyba jednak nie przelotka się odkleiła, a szczytówka złamała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts