Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ostatnio w mojej wędce urwala sie szczytowa przelotka, niestety wędka jest nowa i nie mam zamiaru kupywac kolejnej dlatego przychodze z zapytaniem w ktorym miejscu uciąć aby zrobić z 2 przelotki szczytowa (zdjecie). Wiem ze kijek bedzie sztyeniejszy i mniej czuly ale nie mam zamiaru kupywac nowego szczególnie ze dopiero zaczynam. Nie wiem czy ucinać przy samej przelotce czy trochę wyzej wiec dodaje zdjęcie 20210821_152333.thumb.jpg.e4eaca9df968b91d9a45ed003ac88d4c.jpg

Napisano (edytowane)

\Wiesz, że inna może być charakterystyka wędziska, ale być może nie wiesz jak bardzo. Chociaż, może Twoje jest wystarczająco długie, żeby coś wyrzeźbić sensownego.

Gdybym miał się bawić w reanimację, to kombinowałbym, żeby przerobić ją na "wklejkę", ale jeżeli to jest tani sprzęt, to gra może nie być warta świeczki.  Zakładam, że to spinning. 

Ostatecznie tą drugą przelotkę bym usunął, dobrał odpowiednią szczytową i wkleił. 

o

Edytowane przez HaDe
Napisano

Feeder ma wymienne szczytówki więc problem praktycznie nie istnieje. Bolonka jest teleskopowa i można wymienić cały element.

Jeżeli to spinning można zapytać w serwisie o cenę całego elementu. Pytanie nic nie kosztuje ;)

Napisano (edytowane)
51 minut temu, Karpionator17 napisał:

Panie... skleić to i będzie śmigać... Po co od razu tworzyć temat na forum... Czasem sie zastanawiam do czego ten świat zmierza.

Pomimo wszystko pozdrawiam ;)

Co Ty chcesz sklejać?

Edytowane przez HaDe
Napisano
1 hour ago, Karpionator17 said:

Panie... skleić to i będzie śmigać... Po co od razu tworzyć temat na forum... Czasem sie zastanawiam do czego ten świat zmierza.

Pomimo wszystko pozdrawiam ;)

Nie znam się ale coś napiszę 

Napisano
W dniu 21.08.2021 o 16:54, kubsF napisał:

...urwala sie szczytowa przelotka..20210821_152333.thumb.jpg.e4eaca9df968b91d9a45ed003ac88d4c.jpg

2 godziny temu, Karpionator17 napisał:

Panie... skleić to ...

2 godziny temu, kubsF napisał:

... że szczytówka zaginęła gdzieś w wysokiej trawie

2 godziny temu, HaDe napisał:

Co Ty chcesz sklejać?

Chyba jednak nie przelotka się odkleiła, a szczytówka złamała.