Wyspa Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 (edited) Witam czy jest ktoś kto wypłynie z nami na wędkowanie morskie 8 albo 9 październik tr. 6 osób chętnych. Wladyslawowo ,hel i okolice Proszę o kontakt 530802544 Edited September 29, 2021 by Wyspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandacz70 Posted October 2, 2021 Report Share Posted October 2, 2021 A co będziecie łowić? Z tego co wiem to chyba dorsz na zakazie, belona nie w tym okresie, łosoś raczej z mniejszym składem a flądry raczej nie z kutra, ale mogę się mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMinister Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 (edited) W dniu 2.10.2021 o 14:00, Sandacz70 napisał: A co będziecie łowić? Z tego co wiem to chyba dorsz na zakazie, belona nie w tym okresie, łosoś raczej z mniejszym składem a flądry raczej nie z kutra, ale mogę się mylić. Ostatnio sami do mnie dzwonią i proponują wypad pod pretekstem śledzia ... ale chodzi głownie o dorsza . To było oczywiste , że to się tak zakończy . Pamiętam jak na początku proponowali im tylko 1 rok przerwy to się nie zgodzili i trwało to jeszcze 2-3 lata po czym nałożono zakaz, który już trochę trwa. Z drugiej strony doskonale wiemy , że roczne zmiany potrafię się przedłużyć wiec tez ciezko sie komus przestawic jezeli cale zycie robi tylko to . (Przepraszam za brak pl znakow ale komp mi zaczal szwankowac) . Z 1 strony fajnie , bo mozna znowu polowic , a z drugiej przyczyniaja sie tylko do tego , ze ten zakaz bedzie trwal dluzej ... chociaz z tego co pamietam to ostatnie 5 wypadow to jakas tragedia i naciaganie na kase . Prawdziwy szyper z Maszoperii Helskiej odszedl , a on potrafil tak naplynac , ze nawet jak nie zerowal to mozna bylo dorszyka za bok trafic i nikt nigdy nie marudzil . Edited May 11, 2022 by MrMinister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts