winter0 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam, od pewnego czasu zastanawiam się w jaki sposób przyrządzane są byczki w pomidorach oraz inne konserwy rybne. Żadne moczenie w occie nie da tego efektu - mniejsze ości może i zmiękną ale na pewno nie będą tak kruche jak w przypadku konserw.... jakie pomysły? pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Żadne moczenie w occie nie da tego efektu Żaden duży zakład przemysłowy nie używa przy produkcji octu znanego nam ze sklepowej półki. Sam woziłem do pewnej przetwórni kwas octowy, który w odpowiednim stężeniu jest używany min jak konserwant czy "przyspieszacz" w kiszarniach kapusty lub ogórka. Mogę tylko powiedzieć, ze minimalny przeciek spowodował, że przez kilka dni nie szło wysiedzieć w aucie bez otwartych okien . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się