faflitto Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Cześć Wszystkim. Jak w tytule tematu jaki kołowrotek polecicie do wędki Savage Gear Parabellum CCS 279cm 10-30g 2cz do ceny 500zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted November 22, 2021 Report Share Posted November 22, 2021 DAIWA Fuego 3000 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 (edited) Cześć, jakie ryby łowisz i jakich używasz przynęt? Edited November 23, 2021 by HaDe Link to comment Share on other sites More sharing options...
faflitto Posted November 23, 2021 Author Report Share Posted November 23, 2021 Nastawiam się pod szczupaki, łowię w większości na gumy rzadziej na woblery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HaDe Posted November 23, 2021 Report Share Posted November 23, 2021 Opinia użytkownika: Od maja 2020 r. jestem szczęśliwym posiadaczem wędki Parabellum CCS 279cm 10-30g . Używam jej głównie do łowienia boleni w Wiśle. Moja przygoda z łowieniem boleni zaczęła się trzy lata temu. Od tego czasu przerobiłem około czterech różnych wędzisk .Dopiero Parabellum dała mi to czego potrzebuję i wymagam od wędki na bolenie. Wędka dobrze spisuje się także podczas wieczornych łowów sandacza na woblery. O jej uniwersalności świadczy że ww. wędką łowiłem na smużaki i woblery kleniowe 3,5 cm w średniej wielkości rzece Łyna. Wędka dawała radę. Ciekawe jak Ci się będzie sprawiała, bo jak obsługuje smużaki i woblery kleniowe 3.5 cm, to chyba jakaś kluska. Podziel się kiedyś wrażeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosovsky1961 Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 SG 4 od Savage? Sam używam i jestem zadowolony.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts