Mefisto Posted June 13, 2022 Report Share Posted June 13, 2022 Witam. Czy ktoś posiada kij konger troker spin 240 15-40g i mógłby mi coś o nim napisać? Znalazłem wypowiedzi szczątkowe i nie dowiedziałem się w sumie nic. Jeżeli ktoś posiada owy kijek lub go używał to proszę o napisanie coś o nim. Wszystkie informacje będą mi pomocne. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 (edited) Czy zamierzasz tym kijkiem łowić krokodyle? W naszych wodach okazy to rzadkość. Seria Troker to wędziska średniej klasy, nie najgorsze, ale i nie najlepsze. Moim zdaniem ten Twój jest trochę przyciężki, w zasadzie na solidne szczupaki, najcięższy z tej serii. Będzie Ci trudno używać go do łowienia mniejszych ryb, a z racji niewielkiej długości również mało przydatny do łowienia boleni. Jeśli jeszcze go nie kupiłeś, to odpuść sobie. Napisz na jakie ryby się nastawiasz, jakich możesz się spodziewać w swoich potencjalnych łowiskach, jakie to łowiska, czy będziesz spinningował z brzegu czy z łódki. Po uzyskaniu tych informacji może uda się coś Ci podpowiedzieć. Ps Moja Pani skusiła się na ten model trzy lata temu i po kilkakrotnym użyciu, od trzech lat stoi za szafą. Edited June 14, 2022 by Alexspin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefisto Posted June 14, 2022 Author Report Share Posted June 14, 2022 Kij chce używać głównie do trolingu na dużych przynętach tak 15-20 cm. Łowię tylko na jeziorach. I w cenie 100 paru złotych tak w sumie ten kijek wydaje się bardzo fajny. Okazy pewnie też są. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted June 14, 2022 Report Share Posted June 14, 2022 Do trolingu Odnośnie okazów Połamania... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts