Bartek Kijowski Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Witam, poszukuję wędkę karpiowa najlepiej 3lbs, długość od 3 do 3.60m. Chciałbym by była ona wytrzymała i dała radę wyholować ryby nawet do 35kg. Wcześniej posiadałem 2x Prologic firestarter rtg 3lbs, pierwsza wędka złamała się przy rzucie, druga podczas holu 18kg karpia. Cena jaką chciałbym wydać to około 300zł za jedna wędkę. Dodam że wędka nie będzie służyła do wyrzutu tylko do wywozu Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Bartek Kijowski
zwykły michał Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2022 Jeżeli połamałeś wędkę to musiała być wcześniej uszkodzona albo masz technikę holu jak wyciągarka. Jeżeli to technika holu to nie ma wędek których nie połamiesz. 1
Bartek Kijowski Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2022 czy była uszkodzona nie wiem, ale gwarantuje ze hol był poprawny chodzi mi o to ze szukam wytrzymałego sprzetu
zwykły michał Napisano 20 Czerwca 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Czerwca 2022 Mogłeś gdzieś uderzyć i zwyczajnie zapomnieć. JKarp zagląda tutaj i może polecić coś wartego uwagi. Potrzebujesz porady od praktykującego karpiarza. 2
Rekomendowane odpowiedzi