Bartek Kijowski Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 (edited) Witam, poszukuję wędkę karpiowa najlepiej 3lbs, długość od 3 do 3.60m. Chciałbym by była ona wytrzymała i dała radę wyholować ryby nawet do 35kg. Wcześniej posiadałem 2x Prologic firestarter rtg 3lbs, pierwsza wędka złamała się przy rzucie, druga podczas holu 18kg karpia. Cena jaką chciałbym wydać to około 300zł za jedna wędkę. Dodam że wędka nie będzie służyła do wyrzutu tylko do wywozu Edited June 20, 2022 by Bartek Kijowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 Jeżeli połamałeś wędkę to musiała być wcześniej uszkodzona albo masz technikę holu jak wyciągarka. Jeżeli to technika holu to nie ma wędek których nie połamiesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Kijowski Posted June 20, 2022 Author Report Share Posted June 20, 2022 czy była uszkodzona nie wiem, ale gwarantuje ze hol był poprawny chodzi mi o to ze szukam wytrzymałego sprzetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 Mogłeś gdzieś uderzyć i zwyczajnie zapomnieć. JKarp zagląda tutaj i może polecić coś wartego uwagi. Potrzebujesz porady od praktykującego karpiarza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts