Gruby Barti Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 Cześć! Pytanie takie jak w tytule. Konkretnie interesują mnie kraje europejskie, a w szczególności Bałkany. Czy jest jakiś kraj gdzie wystarczy wnieść opłatę i można wędkować? Mam doświadczenie z zeszłego roku z Węgier, gdzie zdawałem egzamin online po węgiersku... Udało mi się za 7 podejściem... nie znając ani słowa po węgiersku. Chciałbym uniknąć podobnych ekscesów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 (edited) Wielka Brytania jest co prawda dość daleko od Bałkanów ale leży w Europie więc spełnia podstawowy wymóg Jeżeli zdecydujesz się na zakup Edited June 30, 2022 by zwykły michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech1969 Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Panie drogi zawsze lepiej na swoim łowić taniej jak zarybisz pan dobrze to bierze co 40sek ja u Marianka nastukałem chyba 8 rybek w 5min tak Marianek dobrze zarybia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts