Felix Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Witam, to mój pierwszy post Jestem ciekawy jakie są wasze odkrycia na aliexpress, jaki zakup z Ali okazał się super okazją, czy jakiś produkt okazał się prawdziwą petardą lub poprostu jesteście z niego zadowoleni, a co okazało sie totalnym bublem. Ja kupiłem okulary z polaryzacją marki Daiwa za... 1,70zł taka zniżka mi wjechała za pierwszy zakup na tej stronie. możę ktoś już kupił takie i jest w stanie powiedzieć czy to wgl się nadaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Te okulary mają z Daiwą tyle samo wspólnego co ja z baletem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix Posted July 6, 2022 Author Report Share Posted July 6, 2022 9 minut temu, zwykły michał napisał: Te okulary mają z Daiwą tyle samo wspólnego co ja z baletem. Można to jakoś sprawdzić? Może przyjdą zrobione z kartonu, ale no były praktycznie za darmo to nie szkodzi spróbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 Poszukaj sobie ile kosztują okulary Daiwy i sam wyciągnij wnioski. Na Twoim miejscu nie napalałbym się bo mogą być skonfiskowane w trakcie kontroli celnej. Jeśli to podróbka oczywiście. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts