pawlos76 Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Mam łódkę Romana 430. Jaki silnik wybrać? Haswing protruar 1.0 R2 65lbs , Haibo M150 czy Rhino BLX 70 lbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubertroll Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 (edited) Wszystkie maja niemalże identyczne parametry. Skupiłbym się na możliwości ewentualnej szybkiej gwarancji. Pływałem na 400 cm pontonie z podpiętym Rhino. Byłem pod wrażeniem jak zestaw się zbiera (mam na myśli napęd elektryczny). Żeby 85 Ah akumulator wyczerpać, to trzeba się postarać. No chyba, że na ustawieniu "sport" się pływa. Edit. Urzekł mnie opis: Wybierając model z serii m150 doświadczysz samego siebie, jeśli jest cicho i komfortowo dzięki zaawansowanemu systemowi nieskończonej prędkości, możesz zobaczyć i poczuć doskonałą moc serii silników Haibo M. Edited August 8, 2022 by Ubertroll 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwykły michał Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Bardziej by mi zależało na doświadczeniu samego siebie Nieskończona pędkość jest dla mnie zbędna bo nigdzie mi się nie spieszy Wypisują takie brednie żeby tylko coś napisać bo puste miejsce wygląda źle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts