kamiś89 Napisano 28 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Potrzebuje multiplikator z cw do 80 gram. Ktoś coś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 28 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Budżet? Niskoprofilowy? Okrąglak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiś89 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Przesadziłem ale do 60 g . Nisko profilowy do 500 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 28 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Szukałbym używek np. Daiwa Tatula, Shimano Curado 201. Nowe Abu Revo X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiś89 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 No właśnie patrzyłem na revo x ale nie mogłem znaleźć do ile g może mieć wyrzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 28 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Zakładaną przez Ciebie wagę ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 29 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 8 godzin temu, kamiś89 napisał: nie mogłem znaleźć do ile g może mieć wyrzutu Nie mam 100% wiedzy na ten temat, ale wydaje mi się, że żaden producent/dystrybutor nie informuje o takim parametrze. W sprawie doboru multiplikatora popieram zdanie @Ubertrolla. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiś89 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 Dlatego pytam doświadczonych wędkarzy, którzy tu się znajdują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi