Szczupak na blache Napisano 11 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Czy polecacie gumy keitech na szczupaki. Bo słyszałem, że są bardzo łowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaroo Napisano 11 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Heh uważam że ciężko odpowiedzieć na takie pytanie, u mnie mogą być najlepszą przynętą u Ciebie niekoniecznie, wiosną najlepiej łowiącą przynętą były własnie kajtki, w marcu łowiąc okonie na kejtech 3cale miałem kilka przyłowów szczupakowych. Więc w maju próbowałem na 4 cale, i też było dobrze, jak na ten słaby generalnie rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 12 Października 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2022 @Szczupak na blache, u mnie najlepiej sprawdza się właśnie szczupak na blachę... 90% moich szczupaków to smakosze Algi 2/3. Być może przyczyną takiego stanu jest to, iż w odwiedzanych przeze mnie łowiskach gumy im się opatrzyły, a łowiących na blachę jest znikoma liczba. Tak jak niegdyś mówiło się o "przebłyszczeniu", tak teraz często mamy do czynienia z "przegumieniem" wód i powrót do przeszłości ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi