Szczupak na blache Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Czy polecacie gumy keitech na szczupaki. Bo słyszałem, że są bardzo łowne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroo Posted October 11, 2022 Report Share Posted October 11, 2022 Heh uważam że ciężko odpowiedzieć na takie pytanie, u mnie mogą być najlepszą przynętą u Ciebie niekoniecznie, wiosną najlepiej łowiącą przynętą były własnie kajtki, w marcu łowiąc okonie na kejtech 3cale miałem kilka przyłowów szczupakowych. Więc w maju próbowałem na 4 cale, i też było dobrze, jak na ten słaby generalnie rok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexspin Posted October 12, 2022 Report Share Posted October 12, 2022 @Szczupak na blache, u mnie najlepiej sprawdza się właśnie szczupak na blachę... 90% moich szczupaków to smakosze Algi 2/3. Być może przyczyną takiego stanu jest to, iż w odwiedzanych przeze mnie łowiskach gumy im się opatrzyły, a łowiących na blachę jest znikoma liczba. Tak jak niegdyś mówiło się o "przebłyszczeniu", tak teraz często mamy do czynienia z "przegumieniem" wód i powrót do przeszłości ma sens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts