Crowfish Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 Witam wszystkich. Posiadam kołowrotek daiwa ninja 3000 którego nie używam, przydałby się do niego kijek i tutaj mam prośbę o pomoc. Potrzebuję wędki do 15g wyrzutu. Niby proste ale praktycznie wszystko to wklejanki a wklejankę już posiadam, wędkę do 30g też posiadam. Chodzi o kijek pod okonia i szczupaka na lekko. Preferuję 2.7m bo przeważnie łowię z brzegu na Biebrzy i Narwi, czasem augustowskie jeziora. Budżet 200 - 300 zł. Będę wdzięczny jeśli ktoś coś podpowie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 (edited) Niedawno sam zastanawiałem się nad podobnym kijkiem. Jako że taki lekki spinning to nie moja bajka i łowię tak dość rzadko nie szukałem niczego drogiego. Znalazłem coś takiego. Według mnie kij naprawdę warty uwagi do tego ta oferta którą teraz wrzuciłem znacznie tańsza jak u konkurencji. Inna sprawa że do zakupu nie doszło ale jeszcze wszystko może się zmienić choć jak napisałem priorytet to u mnie inny sprzęt. Edited December 17, 2022 by ryukon1975 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowfish Posted December 17, 2022 Author Report Share Posted December 17, 2022 Bardzo dziękuję za pomoc, właśnie o coś takiego mi chodziło tylko czy to na pewno nie wklejana szczytówka bo nigdzie nie ma info. Ja jestem spinningistą z doskoku dlatego nie potrzebuję nie wiadomo czego. Ten konger idealny dla moich potrzeb. Jak ktoś jeszcze coś podrzuci to rozważę a jeśli nie to po weekendzie zamówię bo cena naprawdę zaskakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 Według mnie skoro w nazwie jest SPIN to nie może być wklejka. Inna sprawa że masz całkowitą rację że te opisy producentów są nic nie warte. Wydaje mi się że wtedy kiedy tego szukałem widziałem gdzieś opis w którym było zaznaczone że to nie wklejka ale w tej chwili nie pamiętam gdzie tego szukać. Tak na szybko obejrzyj to może coś tam wspomną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowfish Posted December 17, 2022 Author Report Share Posted December 17, 2022 Żadnego konkretu na temat szczytówki tam nie ma. Co prawda w dyskusji pod filmem jest że nie jest to wklejanka ale dotyczyło to krótszej wersji z innym wyrzutem więc zadałem pytanie sprzedającemu i poczekam. A co do opisów to mój ryobi SPIN jest wklejanką:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ubertroll Posted December 17, 2022 Report Share Posted December 17, 2022 https://konger.com/pl/kastmaster/1976-kastmaster-spin-l-244-5-14-5901393183026.html Jeżeli to ta, to nie wklejka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowfish Posted December 17, 2022 Author Report Share Posted December 17, 2022 Dzięki za link, nie jest to konkretnie ta ale znalazłem dokładnie tą 270 i szczytówka "tabular" wędka zamówiona i dziękuję Panowie za pomoc. Pozdrawiam i wesołych świąt życzę. Adam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts