MICHNIK Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Znakomity spławik żywcowy znanej Angielskiej firmy Fox ,przelotowy spławik mocowany za pomocą stoperków o przeżroczystym pękatym korpusie i dużym statecznikom w kształcie lotki w rażącym czerwonym kolorze.Testowałem go na przydomowym 5ha łowisku ,duża lotka zapewnia nam naprawdę dalekie rzuty oraz znakomitą widoczność na dużych odległościach w każdych warunkach na czym najbardziej mi zależało ,gorąco polecam wszystkim zwolennikom łowienia na żywca.Dostępne gramatury to 8,12 i 18 g każdy w cenie 15zł ,może trochę drogo ale naprawdę warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wind Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 witam,ciekawy spławiczek. Jest dostępny gdzieś w sieci czy kupiłeś w tradycyjnym sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 Ja kupiłem osobiście w sklepie ale można przez neta na www.ravenfishing.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts