Bartek Drabik Napisano 5 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Witam wszystkich! Mam pytanie odnośnie opłat składek członkowskich. Mianowicie, niedługo odwiedzam rodzinne strony i moje wędzisko już czeka, aż go użyje po dłuuugiej przerwie. Chciałbym się wybrać na ryby od razu po przyjeździe i pragnę Was zapytać, czy jest możliwość, żeby na przykład mój teść podszedł i zapłacił za opłaty w moim imieniu? Oczywiście posiadając przy sobie moją kartę. Czy jest konieczne napisanie jakiegoś pisma czy coś w tym stylu, czy trzeba być osobiście? Z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 5 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Sprawdź na stronie swojego okręgu czy możesz zapłacić online. U mnie jest taka możliwość, do tego pobierasz rejestr i ... nad wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Drabik Napisano 5 Kwietnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, wind napisał: Sprawdź na stronie swojego okręgu czy możesz zapłacić online. U mnie jest taka możliwość, do tego pobierasz rejestr i ... nad wodę To już w ogóle brzmi doskonale! Już zerkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi