ArcziCzewa Posted June 8, 2023 Report Share Posted June 8, 2023 Witam, na imie mam Artur, wędkowałem sporo metoda klasyczną (koszyczek) od jakiegoś czasu jeżdzę na ryby z dziecmi (rodzinne wypady) może koleżanki i koledzy polecą jakiś dobry sprzęt do wędkowania spławikowego dalekie rzuty gdyż przy brzegu straszna płycizna. Bata nie miałem nigdy w ręcę nie wiem czy bym sobie poradził , może doradzicie jaki kij jaki kołowrotek żeby daleko rzucać nie wiem czy to możliwe ale tak na 20-30 metrów od brzegu. z góry dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted June 8, 2023 Report Share Posted June 8, 2023 Na Twoim miejscu poczytałbym o metodzie odległościowej. Znajdziesz wszystko o sprzęcie, zestawach, technice łowienia. YouTube też pomoże tylko musisz odsiać plewy od ziarna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docio Posted June 8, 2023 Report Share Posted June 8, 2023 Dopiero co pisałem w innym wątku, co prawda spinningowym, więc mogłeś nie zajrzeć. klik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts