op_838292 Napisano 14 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2023 Witam właśnie chcę zacząć łowić ryby ale nie wiem co wybrać. Czy wędkę że spławikiem czy z feederem. Ogólnie to będę na jakiś takich wiejskich sobie łowił ale właśnie nie wiem jaka jest różnica między spławikiem a feederem. Doradzicie mi coś? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) Gdyby jakaś metoda była lepsza to wszyscy by tak łowili. Jednak nie ma metod lepszych i gorszych każdy wybiera sam. Jeden woli ogórki drugi ogrodnika córki. Edytowane 15 Lipca 2023 przez ryukon1975 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docio Napisano 15 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 11 godzin temu, op_838292 napisał: Witam właśnie chcę zacząć łowić ryby ale nie wiem co wybrać To proste - Kartę Wędkarską. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi