Skocz do zawartości

Ultimate pro-8 braid

Kanaura
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem początkującym spinningistą i zamówiłem zestaw. W zestawie znajduje się? No właśnie, żyłka? plecionka? Fluocarbon? Jest to Ultimate pro-8 braid o średnicy 0.14mm 8kg. Chciałbym widzieć co to jest i czy będzie ona w stanie wyciągać szczupaki, sandacze itp.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

5 hours ago, Kanaura said:

Jest to Ultimate pro-8 braid o średnicy 0.14mm 8kg. Chciałbym widzieć co to jest i czy będzie ona w stanie wyciągać szczupaki, sandacze itp.

Plecionka. Łowiłeś kiedyś ryby? Nie pytam złośliwie ale pytanie jakie zadajesz sugeruje, że może kilka razy w życiu. Spokojnie wystarczy pod warunkiem, że ustawisz hamulec i nie będziesz holował na siłę.

55 minut temu, zwykły michał napisał:

Plecionka. Łowiłeś kiedyś ryby? Nie pytam złośliwie ale pytanie jakie zadajesz sugeruje, że może kilka razy w życiu. Spokojnie wystarczy pod warunkiem, że ustawisz hamulec i nie będziesz holował na siłę.

Dziękuję za odpowiedź. Parę razy byłem i znalazłem nowe hobby. Nie odrazu rzym zbudowano. 

W dniu 25.07.2023 o 16:45, Kanaura napisał:

Jestem początkującym spinningistą i zamówiłem zestaw. W zestawie znajduje się? No właśnie, żyłka? plecionka? Fluocarbon? Jest to Ultimate pro-8 braid o średnicy 0.14mm 8kg.

O takie rzeczy pyta się przed zakupem nie po fakcie dokonanym. Nikt nic tu już nie zmieni i nie podpowie.