sebaseba Napisano 29 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) Witam posiadam kołowrotek Sevage Gear sg2 1000fd, mam zamiar zaczać dopiero swoja przygode z spiningiem i chce kupić okoniówke, od Mikado (bixlite) teraz pojawia się pytanie jaką gramature wybrać -214cm 2-11cw- czy -208cm 2-9cw- zależy mi na tym aby wędka była wmiare dobrze wyważona. Edytowane 29 Lipca 2023 przez sebaseba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2023 W dniu 29.07.2023 o 18:39, sebaseba napisał: chce kupić okoniówke, od Mikado (bixlite Primo - omijaj wędki Mikado szerokim łukiem, trzykrotnie podejmowałem wyzwanie i trzykrotnie się srodze zawiodłem. Poczytaj choćby ten artykulik. Secundo - przy parametrach tego kołowrotka i proponowanych przez Ciebie wędzisk różnica w wyważeniu będzie nieodczuwalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi