Franek Baniu Napisano 30 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Lipca 2023 Witam poszukuję informacji kto jest właścicielem tej wody oraz czy potrzeba na to łowisko zezwolenia do łowienia na wędkę? Druga sprawa jakie ryby można tam złapać? Ktoś coś wie? Proszę o info
wind Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2023 Nie ma wiele informacji nt. tego jeziora, mówią ludzie, że jest "niczyje". Szukałbym na stronie RZGW ewentualnie zadzwonił do gminy w Żukowie. 1
zwykły michał Napisano 31 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Lipca 2023 Znalazłem coś takiego. To samo jezioro?
wind Napisano 1 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2023 7 godzin temu, zwykły michał napisał: Znalazłem coś takiego. To samo jezioro? Nie, jakieś 80 km bliżej GD 2
Franek Baniu Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Sierpnia 2023 dowiedziałem się w Kartuzach ,że to jezioro jest prywatne. Ale do kogo należy nie mam pojęcia. Podjąłem wszelkie starania w w razie W.Dowiem się może na miejscu czy potrzeba jakiś zezwleń. Wsklepach wędkarskich mówili ,że tylko biała karta. Jadę w sumie na 3 dni nie wiem , czy Jezioro jest zarybiane systematycznie - połowimy zobaczymy.
Franek Baniu Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2023 Byłem , z tego co widziałem wędkarze Łowią bez zezwolenia. Ale ryby tam nie za wiele. Jezioro jest dość głębokie około 25 m w największym punkcie. Linia brzegowo dokoła odkryta jednak przez 3 dni współnie z innymi 10 tyczek rozłożonych w tym 2 na spławik i tylko 2 leszcze , 4 okonie jakiś linek . Bez szału myślę, też ,że pogoda nie dopisała burzowo , deszczowo, spore wahania ciśnienia . 1
Rekomendowane odpowiedzi