Mazur Napisano 1 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2023 Tak jak w tytule chciałbym wybrać zestaw feeder do 400-500zł za kołowrotek i wędkę łącznie, ale nie wiem od czego zacząć. Nie chcę sam wybrać wędki żebym koniec w końcu nie skończył z czymś czego będę żałował, dziękuje z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartburg Napisano 1 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2023 Tu jest napisane jak określić problem aby można było udzielić sensownej odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 1 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2023 Zacznij od określenia gdzie chcesz łowić i jakie ryby. Im więcej informacji tym lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazur Napisano 1 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2023 Będę łowił na wodach stojących, u mnie w miejscowości na gliniance i komercjach w okolicy Wrocławia. Chce połowić jakieś większe ryby karpie amury. Mój pb to karp 5,5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 3 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2023 Jakiś mocniejszy feeder byłby potrzebny. Dla siebie wziąłbym do 120g. Ludzie sobie chwalą Robinson Stinger i pewnie warto rozważyć. Tańsze kołowrotki to Okuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi