DaRo123 Napisano 21 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2024 Witam Mam pytanie. Jaką polecanie plecionkę na spinning 0.16-0.18mm najlepiej 8 splotową do 50zł jeżeli jest jakaś dobra a jeśli nie to jakąś 4 splotową najlepiej żeby miała kolor żółty Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusy Napisano 21 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2024 W tej cenie to sztuka znaleźć coś do polecenia... powiedzmy, że na upartego coś takiego mikado nihonto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 22 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2024 (edytowane) Mikado Octa nie jest to rewelacja, ale jeden sezon spokojnie wytrzyma, a jeśli po sezonie przewiniesz na drugą stronę to jeszcze pół sezonu masz z głowy. Ja używałem przez wiele sezonów Mikado Fine, wytrzymywała nawet dwa sezony. Splot z grubszych włókien więc mniej się strzępiła, a cena rewelacyjna. Edytowane 22 Marca 2024 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi