Paweł2006 Napisano 7 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2024 Witam mam pytanie co jeśli zgubiłem kartę wędkarską, czytałem że można wypełnić jakieś dokumenty do starostwa o wydanie nowej karty ale chciałbym wiedzieć czy będę miał tam moje wszystkie opłacone składki?
zwykły michał Napisano 7 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2024 Starostwo wydaje kartę i na tym kończy swój udział. Potwierdzenie wniesienia opłat powinien potwierdzić ten który je przyjął. 1
wind Napisano 7 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2024 W karcie wędkarskiej nie ma słowa o składkach. 2
zwykły michał Napisano 7 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2024 Może zgubiłeś legitymacje PZW? 1
Paweł2006 Napisano 7 Kwietnia 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2024 2 minuty temu, zwykły michał napisał: Może zgubiłeś legitymacje PZW? znaczy chodzi mi o to że zgubiłem wszystkie dokumenty
wind Napisano 7 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2024 Wtórnik karty wędkarskiej wyda starosta, który wydał oryginał, z kartą do koła, gdzie płaciłeś składki i wtórnik legitymacji też powinni wydać. 4
Rekomendowane odpowiedzi