Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko! Znalazłem dość ciekawe wędzisko na internecie w przystępnej cenie lecz nigdzie nie widziałem recenzji.

Chodzi o Mikado Inazuma Pro Zander.

Co sądzicie o tym kiju?

• hege zmienił tytuł na Ocenka - Mikado Inazuma Pro Zander
Napisano
1 hour ago, 2ryba7 said:

Znalazłem dość ciekawe wędzisko na internecie w przystępnej cenie lecz nigdzie nie widziałem recenzji.

Dlaczego uważasz, że jest ciekawe?

Znalezienie recenzji zajmuje 1s po wpisaniu w wyszukiwarkę "Mikado Inazuma Pro Zander opinie"Tutaj możesz poczytać.

Napisano

Ciekawe mam na myśli, że spełnia moje oczekiwania na papierze i jest w rozsądnej według mnie cenie.

Pisząc, że nie znalazłem recenzji miałem na myśli brak filmów na yt o kiju do 30g. Przeczytałem recenzję, którą poleciłeś i nadal uważam to wędzisko za ciekawe.

Napisano
12 godzin temu, 2ryba7 napisał:

Co sądzicie o tym kiju?

Ciężko ocenić wędką na papierze... to jest trochę jak z butami, mogą być super z wyglądu w sklepie na półce, a okażą się niewygodne podczas turystyki. Każdy z nas oczekuję czegoś innego od kijka i nie raz bywa, że na papierze super, a w akcji kicha. Jeśli kijek spełnia Twoje kryteria to musisz sam się przekonać czy to dobry wybór.

Napisano

Mam trzy takie wędki i powiem tak.Ogólnie warta swojej ceny ale ma też minusy.Jeśli chodzi o Blanka to w tej cenie ciężko kupić coś lepszego,w miarę lekka, szybka ,czuła.Jeśli  chodzi o wykonanie to już inna sprawa.W każdej odkleił się kapsel na dole wędki.Odkleja się pianka,niedomaga uchwyt kołowrotka.Ogólnie takie niedoróbki.Jednak polecam bo za tą cenę dobrze zrobiona wędka z takim bankiem kosztuje sporo więcej.