_świeżak_ Napisano 14 Listopada 2024 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2024 Ktoś kupował albo ma duże doświadczenie z tymi wyrobami ? Ciekawi mnie bo cena niska tylko jak jakość wiem że podobno kiedyś była bardzo dobra a jak dzisiaj
wind Napisano 14 Listopada 2024 Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2024 Używam zanęty Harrisona od początku sezonu i jestem zadowolony. Zapach chyba ochotki. 1
_świeżak_ Napisano 14 Listopada 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Listopada 2024 3 minuty temu, wind napisał: Używam zanęty Harrisona od początku sezonu i jestem zadowolony. Zapach chyba ochotki. Jakie rybki najczęściej
Zygmunt Michalski Napisano 23 Listopada 2024 Zgłoszenie Napisano 23 Listopada 2024 Również polecam zanęty Harrisona, biorą jak nigdy
CiamCiam Napisano 28 Listopada 2024 Zgłoszenie Napisano 28 Listopada 2024 Jeśli chodzi o pellety to w tej samej cenie masz świetne pellety z allera, więc tutaj harison niema podjazdu, aller jest na mączkach rybnych więc będzie o wiele lepszym wyborem A zanęty są, no są dobre i tyle, w tych pieniądzach raczej średnio mają konkurencje. 1
Rekomendowane odpowiedzi