Lokinta Napisano 25 Marca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2025 Przychodze do was forumowicze z pytaniem. Mam wedke 5m na spławik oraz kołowrotek spiningowy. Czy mozna za pomoca tego lowic na grunt karpie? Z gury dziękuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 25 Marca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2025 Tak bo rybom to bez różnicy i jeśli przynętą będzie wystarczająco atrakcyjna to będą brały. Wygoda użytkowania takiego zestawu jest conajmniej dyskusyjna Spróbuj a zobaczysz co mam na myśli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz70 Napisano 28 Marca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2025 Pewnie że się da, tylko będziesz miał pewne ograniczenia.Wędka pewnie niezbyt mocna więc metody gruntowe raczej słabo ale na nieduże karpie i raczej na spławik można popróbować. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 29 Marca 2025 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2025 W dniu 25.03.2025 o 18:29, Lokinta napisał: Przychodze do was forumowicze z pytaniem. Mam wedke 5m na spławik oraz kołowrotek spiningowy. Czy mozna za pomoca tego lowic na grunt karpie? 5 m to połowa danych a cw? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi